Miten Tulet Raskaaksi

Ratkaisumme sisältö

Insuliiniresistenssi

Valmennus alkaa insuliiniresistenssin purkamisesta.  Sinun on saatava verensokerivuoristorata hallintaan, jotta kehosi pystyy korjaamaan itsensä. Terve keho luo uutta elämää huomattavasti todennäköisemmin kuin sairas. Sinun on lopetettava sokerin ja kasviöljyjen syöminen, ne eivät kuulu ihmisravintoon.

Kehonkoostumus

Molempien kehonkoostumus muutetaan atleettiseksi, ylimääräinen rasvakudos poistetaan. Roikkuva etureppu toimii estrogeenitehtaana kehossa, joka aiheuttaa lisääntymiseen liittyvien hormonien epätasapainon. Sinun on aika sanoa heippa jenkkakahvoille.

Elämäntyyli

Valmennamme elämäntyylin, jossa tulehdukset, lääkitykset, sairaudet ja monet muut haittatekijät poistetaan pariskunnan elämästä. Haluat elää ja voida täysillä kuten terveen kehon kuuluukin.

Ota yhteyttä meihin

Valmennuksemme sisältö on lapsettomuuden syyn poistamista korjaamalla elintavat luonnolliseksi. Siihen ei kuulu prosessoidun roskan syömistä, sohvalla makoilua tai tuijottamalla näyttöjä päivät pitkät.

Pariskunta on valmennuksen jälkeen terveitä, atleettisia, he ovat oppineet syömään ihmisille oikeaa ravintoa, heidän hormoninsa ovat superihmisen tasolla. Tämä mahdollistaa paremman todennäköisyyden uutta elämää varten.

Tätä ei yksikään klinikka tee Suomessa, mutta me teemme.